• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

30 Ekim 2012 Salı

Kaliteyi Taniyalim Kampanyaları


Eşyalar Pratik Her Eve Lazım

Merhaba değerli okuyucularım,

Bayram tadında kampanyalarımıza devam ediyoruz. Bugün  tanıtacağımız sitemiz evlerimiz de bize pratiklik sağlayan, kullanışlı bir çok ürünü ve farklı alternatifleri size sunan eşyalar pratik.

Eşyalar pratik adını taşıyan bir site. Gerek kullanışlı gerek pratik gerekse şık eşyalar uygun fiyatlarla alıcıları ile buluşuyor. Onu benim için diğerlerinden ayıran en önemli özellik kesinlikle fiyatı oldu. Mağazalarda ve hediyelik dükkanlarda bir servet ödeyerek aldığım yada beğendiğim ürünler eşyalar pratik sitesinde büyük farklarla uygun fiyatta satılmakta. Ayrıca sitede bir çok kategori mevcut. Hediyelik eşyalardan mutfak eşyalarına tamir araçlarından elektroniğe kadar farklı ürünler bir arada. Şu anda bir de hediye çeki kampanyası var. Zaten uygun fiyatlı ürünler bu kampanya ile tam bir bayram hediyesi oluyor: 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde sepette %20 indirim + Sizin seçeceğiniz kdv dahil 5 tl değerinde birde hediye bitti mi? Hayır üstelik kargoda ücretsiz. Bu güzel avantajı kaçırmak istemiyorsanızALIŞVERİŞ KODU: prtesy

Ödeme seçenekleri olarak Kredi kartı ile ödeme, mobil ödeme ve banka havalesi seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca alışverişinizi facebook üzerinden yapabilmenizde mümkün. 

Firmamızın siz değerli okuyucularımıza da oldukça güzel bir hediyesi mevcut. 3 okuyucumuza Laptop görünümlü ayna hediye!
Ayrıca 7 okuyucumuza da 100 tl ve üzerinde kullanabilecekleri %30 indirim çeki hediyemiz mevcut.
Kampanya Şartlarımız:
*Kaliteyi Tanıyalım fun sayfasını beğenin: Tıklayın Beğenin
*Sitemize üye olun: Üye Ol
*Fun sayfasını beğenin: Fun Sayfası
*Twitterınız varsa izlemeye alın: Twitter

Son olarak kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun.
Kampanyamızı bloğunuzda duyurursanız +1 şansınız fazla olcak. Blogunuzda ki duyuru linkini yorumlara eklemeyi unutmayın.

Kapanyamız 3 Kasımda sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...