• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

30 Eylül 2012 Pazar

Arda servete konacak


Arda servete konacak

G.Saray'dan Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan, turnayı gözünden vuracak. Petrol devi Petronas'ın milli oyuncuyla yıllık 8.5 milyon eurodan 4 yıllık reklam anlaşması yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

30 Eylül 2012 | 10:32
-
Dünyanın en zengin Müslüman ülkesi olan Malezya'nın petrol devi Petronas'ın Arda Turan'la yıllık 8.5 milyon euro'dan 4 yıllık reklam anlaşması yapmaya hazırlandığı iddia edildi.
Malezya basınında yer alan iddialara göre F1'de yaptığı yatırımların karşılığını alan Petronas firmasının Arda Turan'la yapacağı anlaşmadan umutlu olduğu ve genç futbolcunun reklam portföyünden yararlanmak istediği bildirildi. Arda Turan'ın, bu anlaşmayı kabul etmesinin önündeki en büyük engelin ise Atletico Madrid olduğu, İspanyol ekibinin Arda ile anlaşmak isteyen Petronas'tan kendilerine sponsorluk vermesini istediği gelen haberler arasında.

Arda'nın sponsorluk teklifini kabul etmesi durumunda, anlaşmanın Kuala Lumpur'daki Petronas kulelerinde yapılacağı ve Arda'nın dev bir posterinin de dünyanın en yüksek alışveriş merkezine asılacağı konuşuluyor. Arda, bu anlaşmayı imzalamayı başarırsa bir anda dünyanın en çok kazanan futbolcuları listesine girecek.
(Fotomaç)

2 yorum:

  1. Ardayada bu yakışırdı zaten inşallah olur

    YanıtlaSil
  2. içim karardı biraz daha eğlenceli haberler lütfen :) site süper :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...