• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

1 Ekim 2012 Pazartesi

Alex Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Alex de Souza, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.Alex Fenerbahçe'ye veda etti!Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu kaptan Alex de Souza, takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Samandıra Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldı.
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Alex de Souza, takım arkadaşlarına veda etti. Bu durum, Alex'in "kadro dışı kalma kararı" ile başlayan süreçte, geri dönüşü istemediği fikrini doğurdu.
Kadro dışı kalma prosedürüne göre, bundan böyle A2 Takımı ile çalışması gereken Alex için bu konuda bir yaptırım uygulanmayabileceği belirtiliyordu.
Sarı-lacivertli taraftarlarca heykeli dikilen ve yaşayan efsane olarak adlandırılan Alex'in de Türkiye'den kötü şekilde ayrılmak istemediği biliniyor. Bu nedenle yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye erken veda etme kararı almış olma ihtimali yüksek olarak gösteriliyor.
Bugünkü antrenman bitiminden 1,5 saat sonra tesislerden ayrılan Alex de Souza'nın tüm arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtildi ve bu söylentinin doğru olabileceği su yüzüne çıktı. Ancak henüz gelişmeler hakkında detay elde edilemedi. Sözleşmesi devam eden Alex'in, kızlarının da Türkiye'deki okul hayatlarının devam etmesi ise kafaları karıştırıyor.

2 yorum:

  1. Önce heykelini diktiler sonrada kapı dışarı BİR FENERBAHÇE KLASİĞİ

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...