• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

18 Ekim 2012 Perşembe

Böyle kaza ancak Türkiye’de yaşanır


Güncelleme : 17 Ekim 2012 11:53
Böyle kaza ancak Türkiye’de yaşanır
Aydın’da kaldırımda yürümekte olan bir kadının başına akla hayale gelmedik bir kaza geldi. Mazgal deliğine ayağı sıkışan kadın, polis, 112 Acil Servisve AKS 110 ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Ayağından yaralanan genç kadın kurtarıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İlginç olay akşam saatlerinde Aydın Cumhuriyet Mahallesi Vali Konağı Bulvarı ile 1981 sokak kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye TrenGarı istikametinden Kuvayi Milliye meydanına doğru kaldırımda yürümekte olan Hülya K. isimli bayan 1981 sokak kavşağında karşıdan karşıya geçmek isterken ayağı bir anda beton mazgal deliğine kaçtı. Yere düşen genç kadın kendi çabaları ile ayağını sıkıştığı mazgal deliğinden çıkaramayınca çevredeki vatandaşlar yardımına koştu. Ancak genç kadının mazgal deliğinde sıkışan ayağı bir türlü çıkarılamadı. Bu sırada acı içinde inleyen kadının kurtarılması için 112 Acil Servis ekiplerinden ve polisten yardım istendi. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri de genç kadının ayağını mazgal deliğinden çıkaramayınca AKS 110 ekiplerinden yardım istendi. Kırıcılar ve teçhizatları ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri beton mazgalı demir levyelerle araç kesme cihazları ile açamayınca yolda kazı çalışması başlatıldı.
Bu sırada ayağı sıkıştığı için mahsur kalan genç kadının üzerine beton parçası sıçramaması için Hülya K. sert muşamba ile çevredekilerin de yardımı ile koruma altına alındı. Bir yandan sağlık görevlileri ilk müdahalede bulunurken, diğer yandan itfaiye ekipleri hep birlikte mazgalın bir kısmını kazıp betonları açarak ayağı delikte sıkışan genç kadını kurtardılar.
Ayağından yaralanan genç kadın 112 Acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, akla hayale gelmedik ilginç kazadan geriye de bu görüntüler kaldı.
İhlas Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...