• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

5 Ekim 2012 Cuma

Evinde 20 liraya fuhuş yaparken yakalandı





Samsun’da evlenerek Türk vatandaşlığına geçmek için başvuru yapan 43 yaşındaki Natella A., evinde 20 lira karşılığında fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Güncelleme:05 Ekim 2012 20:14
Olay, dün İlkadım İlçesi’nde meydana geldi. Gürcistan uyruklu Natella A. bir yıl önce Samsun’a gelerek 46 yaşındaki Ç.Ö. ile evlendi. Daha sonra da Türk vatandaşlığına geçmek için başvuru yaptı. İlçenin Zafer Mahallesi Bahariye Caddesi’nde oturmaya başlayan kadın, eşinin evde olmadığı sırada erkeklerle para karşılığı fuhuş yapmaya başlayınca mahalleli tarafından polise şikayet edildi.
Şikayetin ardından dün sivil ekipler Natella A.’nın evinin önünde beklemeye başladı. Kadın öğlen saatlerinde yanında 65 yaşındaki K.A. ile gelerek eve girdi. K.A. yaklaşık 30 dakika sonra evden çıkınca polisler tarafından durduruldu. Sorgulanan K.A., Natella A. ile 20 lira karşılığında cinsel ilişkiye girmek için parkta anlaştığını ve evde cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi. Bunun üzerine gözaltına alınan Natella A. ve K.A. Emniyet Müdürlüğü’ne gütürüldü. K.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hakkında idari soruşturma başlatan Natella A. da ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Türk vatandaşlığına geçmek için yaptığı başvurunun reddedileceği ve evinin Valilik izniyle mühürleneceği bildirildi.
DHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...