• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

3 Ekim 2012 Çarşamba

Gümüşhane'de kaza; 10 ölü


Güncelleme : 02 Ekim 2012 15:18
Gümüşhane'de kaza; 10 ölü
Gümüşhane'nin Kelkit İlçesi'nde yolcu minibüsü kamyonla çarpıştı. Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, kazada 10 kişinin öldüğünü yaralanan 3 kişininErzincan'da tedavi altına alındığını, 1 kişinin yara almadan kurtulduğunu söyledi.
Kaza, Ağıl Köyü yakınlarında meydana geldi. Erzincan'dan Kelkit'e giden Halis Keskin yönetimindeki 29 M 413 plakalı minibüs, köy yakınlarında yol inşaatında çalışan ve Necati Karuç yönetimindeki 06 BF 7059 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın ardından önce minibüs dereye yuvarlandı, ardından da kamyon minibüsün üzerine düştü.
Kazada minibüs sürücüsü 59 yaşındaki Halis Keskin ile aynı araçta bulunan 41 yaşındaki Yüksel Gür, 67 yaşındaki Mehmet Altan, 19 yaşındaki Elif Şahan, 51 yaşındaki Güngör Altuntaş ve 48 yaşındaki Ahmet Erenler ile birlikte toplam 10 kişi öldü. Ölen diğer kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Bu arada yaralanan kamyon sürücüsü Necati Karuç ile henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi de Erzincan'a sevk edildi.
Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda ile Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Ak Partili Muammer Duran ile Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de kaza yerine gelerek bilgi aldı. 
VALİ'DEN AÇIKLAMA
Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nde yolcu minibüsü kamyonla çarpıştı. Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, kazada 10 kişinin öldüğünü açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...