• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

23 Ekim 2012 Salı

Nihat Doğan teknik direktör oldu


Ekranlarda fenomen olan görüşleriyle dikkatleri üzerine çeken türkücü Nihat Doğan'ın bir yeteneği daha ortaya açıktı. Doğan, takımının başında teknik direktör olarak sahaya çıktığı ilk maçında altı hafta sonra takımına ilk puanını kazandırdı.
Türkücü Nihat Doğan,  İstanbul 1. Amatör Küme Takımlarından Büyükderespor'un Teknik Direktörü oldu. Büyükderespor'un ünlü siması sadece Nihat Doğan değil. Sarıyer İlçesi takımı Büyükdere'de ayrıca biz zamanlar Galatasaray forması giymiş Evren, Fenerbahçe Forması giymiş Burhan ve Sarıyer'in takım kaptanlığını yapmış olan Cem'de yeralıyor.

Saha kenarında sürekli ayakta kalan ve heyecanını dışa vuran Nihat Doğan maç boyunca yaptığı hareketlerle bu işi ne kadar sevdiğini ortaya koyuyor.

6 Hafta sonra ilk puan

Nihat Doğan'ın çalıştırdığı Büyükdere‘yi ipten alan isim ise tecrübeli oyuncu Evren oldu. Maçın son beş dakikası konuk Söğütlüçeşme'nin 1-0 üstünlüğü ile devam ederken, tecrübeli oyuncu Evren ceza sahası içinde yere düşürülünce ev sahibi Büyükdere penaltı kazandı. Penaltıyı golü çeviren Evren kendi sahasında Büyükdere'yi adeta ipten aldı.

Gol sonrası büyük sevinç yaşayan Nihat Doğan, böylelikle teknik direktör olarak çıktığı ilk maçta Büyükdere'ye 6 hafta sonra ilk puanını kazandırmış oldu.

Maçın hakeminin Süper Lig hakemlerinden Hüseyin Göçek olması da dikkat çekti. Göçek'in Avrupa maçı yöneteceği için bu hafta dinlendirildiği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...