• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

30 Ekim 2012 Salı

Saracoğlu kalesi yıkıldı: 1-3


Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta kapanış maçında Fenerbahçe, evinde ligin flaş isimlerinden Antalyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile Fenerbahçe, sahasında 47 maçtan sonra mağlubiyeti tattı. Antalyaspor'un gollerini Diarra (41, 45+1) ve Deniz Barış(80) atarken, Fenerbahçe'nin tek golünü Moussa Sow (49) kaydetti.

Süper Lig-Saracoğlu kalesi yıkıldı: 1-3
Antalyaspor, maça hızlı başlayan ekip oldu. 37. dakikada Murat Duruer'in savunmadan uzun pasında topla buluşan Lamine Diarra ceza sahasına girdi. Serdar Kesimal'ın baskısıyla açısını kaybeden Lamine Diarra'nın sol ayağıyla şutunda Volkan Demirel topu çelmeyi başardı.

Diarra savunmayı yıktı

Fenerbahçe, hucüm alanında pek etkili olamadı. Antalyaspor daha baskın bir futbol oynadı. Ve 41. dakikada Diarra ile golü buldu. Isaac Promise'nin Lamine Diarra'nın koşu yoluna gönderdiği pasta topu iyi kontrol eden Lamine Diarra ceza sahasına girdi, sol çaprazdan sert şutunda top filelerle buluştu: 0-1.

Bu golden sonra hemen atak yapan Fenerbahçe, yine hucüm hattında istediklerini gerçekleştiremedi. İlk yarının sonuna doğru 45+1'de Lamine Diarra Antalyaspor'u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İbrahim Dağaşan'ın uzun pasında Tita topu Lamine Diarra'nın önüne indirdi. Lamine Diarra'nın sol ayağıyla yaptığı düzgün vuruş sonrası top kaleci Volkan Demirel'in bacakları arasından ağlarla buluştu. Bu gol aynı zamanda maçın ilk yarısının bittiğini gösteren gol oldu ve Antalyaspor Fenerbahçe deplasmanında ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Sow takımı ateşledi

İkinci yarıya Fenerbahçe hızlı başladı ve topu Antalyaspor yarı sahasına yıktı. 49. dakikada da farkı bire indiren golü attı: 1-2. Dirk Kuyt ve Moussa Sow'un presi sonuç verdi ve savunmanın kaybettiği top Moussa Sow'un önünde kaldı. Sow sağ çaprazdan yaptığı vuruşta farkı bire indirdi.

Deniz'den eski takımına...


Bu gol Fenerbahçe'yi ateşlerken, Antalyaspor'u biraz tedirgin etti ve Antalyaspor oyunun geri kalanında gittikçe sahasına kapandı. Ancak Fenerbahçe, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve yakalandığı kontrataktan golü yedi. Dakika 80'de Salih Uçan'ın kaptırdığı topta hızlı gelişen M.P. Antalyaspor atağında topla buluşan Ömer Şişmanoğlu rakip yarı alanı süratle katetti. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda pasını yanındaki Deniz Barış'a aktardı. Deniz Barış yaptığı plaseyle topu boş kaleye gönderdi ve farkı tekrar 2'ye çıkardı.

Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Fenerbahçe, sahasında 47 maç aradan sonra mağlubiyeti tattı.

1 yorum:

  1. Fenerbahçenin eski haline biran önce dönmesi şart bence büyük bir çöküş içerisinde neyse ki Fenerbahçeli değilim yoksa bu durum beni çok üzerdi

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...