• Mehmetçik artık dev helikopterlerle taşınacak

  • Hangi içeceği ne zaman içmeli?

  • Kasımpaşa 2-0 Fenerbahçe

14 Kasım 2014 Cuma

'Gargamel'e 5 ay ceza!

'Şirinler' adlı çocuk filmini izlerken 'mastürbasyon' yapan 72 yaşındaki Y.Y.'ye 5 ay hapis cezası verildi. Cezası ertelenen adam 5 yıl boyunca izlenecek.


İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde geçen yıl gösterimde olan “Şirinler” filmine çocuğuyla giden 41 yaşındaki anne F.C, salonda yanındaki 8-9 yaşlarındaki kız çocuklarına bakarak cinsel organıyla oynayan yaşlı bir adam fark etti. Önce torununu filme getirdiğini düşündüğü dedeyi takibe alan anne, yanında çocuk bulunmaması nedeniyle Y.Y. adlı yaşlı adama “Siz ahlaka aykırı hareketler yapıyorsunuz” diye bağırdı.

Milliyet'ten Esra Alus'un haberine göre; bu çıkış üzerine sinemasalonunu terk eden yaşlı adamın peşine düşen anne, Y.Y.’nin pantalonunun önünün de ıslak olduğunu fark edince durumu güvenlikgörevlilerine bildirdi. Tutulan tutanağın ardından olay savcılığa intikal etti. Düzenlenen iddianamede, şüphelinin çocuk filmine tek başına gittiği ve kız çocuklarına bakarak, “hayasızca hareketlerde bulunarak teşhircilik” suçunu işlediği belirtildi ve 1 yıla kadar hapsi talep edildi.

Anadolu 73. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada savunma yapan Y.Y., prostat hastası olduğunu, vakit geçirmek için sinemaya gittiğini söyleyerek “Çocuk filmi olduğunu sonradan anladım. Filmi izlerken şikâyetçi olan anne bana birtakım sözler söyledi. Pantolonumda ıslaklık yoktu” dedi.

'ÇOCUKLAR PANİK OLMASIN'
Şikâyetçi olan F.C. ise iki kız çocuğunun yanına oturan yaşlı adamın elindeki çantasını siper ederek ahlaka aykırı hareketler yapmaya başladığını belirterek, “Çocuklar panik olmasın diye sessizce sinemadan çıkmasını söyledim. Bana ‘Benim de kızım var ne olur bu işi kapatın’ dedi ve özür diledi” dedi. Mahkemede tanık olarak dinlenen kültür merkezinin işletme müdürü E.G. de ifadesinde, “Sanık bize ‘Beni gönderin ne olur bir daha gelmem’ diye de yalvardı” beyanında bulundu.

HÂKİM: VİCDANİ KANIM TAM
Yargılama sonucu hâkim, mevcut suçu işlediğine dair vicdani kanısının tam olduğunu belirterek sanığa 6 ay hapis cezası verdi. Bu cezayı failin geleceği üzerindeki etkileri nedeniyle 5 aya indirerek erteleyen hâkim, Y.Y ’nin 5 yıl süreyle denetime tabi tutulmasına da hükmetti. Hakim kararında şu ifadeyi kullandı: “Kişiler özel yaşantılarını istediği gibi yaşayabilir ama topluma açık mekânlarda hem de çocukların haklarının mevzu bahis olduğu ortamda özel yaşam hakkından söz edilemez.”

GARGAMEL KİMDİR?
‘Şirinler’ adlı çizgi filmde, Büyücü Gargamel, Şirinler’in baş düşmanıdır. Siyah, eski ve yamalı bir cüppe giyer. Dişleri dökülmüştür. Çatısı samanlardan oluşan bakımsız bir kulübede, pirelerin ısırdığı kedisi Azman’la birlikte yaşar.


alıntıdır
Kaynak: http://goo.gl/J2ZJXE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...